Trobades de Networking

Business Lunch AjEG
Business Lunch AjEG

Fa uns dies vaig assistir a un Business Lunch organitzat per l’Associació de Joves Empresaris de Girona.

 

Sempre he trobat molt positiu que organitzacions d’aquest tipus proposin activitats com aquesta per tal de facilitar el contacte entre empresaris i emprenedors. Especialment a la província de Girona on tots sabem que sovint, ens agradi o no, les decisions de contractació a una o altra empresa es prenen en base a la confiança que es té en una persona o empresa, deixant que el preu pugui passar a un segon terme.

 

Aquestes sessions de Networking permeten poder presentar-se davant de nous clients potencials. En llenguatge de marketing podríem dir que es tracta de pocs impactes, però molt més efectius que els que origina un anunci a la premsa. I més barats.

 

La trobada va ser profitosa, no només en l’aspecte gastronòmic, sinó també pels nous  contactes realitzats a banda del retrobament amb gent coneguda com en Carles Martín d’AsisGrup, la Silvana Parra de l’Escola de Ball Avança, la Cíntia Parra de Lluita Integral o la Mariona Muñoz de Factoria 27 i {mM}.

 

Una jornada que procuraré repetir en la mesura del possible i que recomano a tots els empresaris i emprenedors.

Escribir comentario

Comentarios: 0