L'equip de Maxius Consultoria Estratègica

Jesús Muñoz Vidal

Jesús Muñoz

Nascut a Girona el 1977.

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la UdG i participant de la primera promoció de l’Executive MBA de La Salle (URL).

Amb anterioritat també es va llicenciar en Ciències Químiques a la UdG.

Ha estat Director Financer i Adjunt a Gerència en diferents empreses gironines durant més de 10 anys. Paral•lelament ha assessorat diferents entitats, empresaris i emprenedors del seu entorn més proper.

És el 2013 quan decideix dedicar-se de manera professional a la Consultoria Estratègica, posant els seus coneixements i experiència a l’abast de petites i mitjanes empreses.

És un apassionat de la gestió empresarial i l’emprenedoria. Considera la feina com una part molt important de la vida on és imprescindible sentir-se realitzat per tal de poder desenvolupar tot el propi potencial.

Professionalment es caracteritza per una mentalitat marcadament analítica que el porta a avaluar minuciosament totes les opcions possibles davant de cada situació.

Sempre ha considerat que a aquest país li calen molts més emprenedors. És per això que decideix crear la seva pròpia empresa per tal de donar-los suport i acompanyar-los en els seus projectes esdevenint un complement idoni.

També col•labora amb empreses que ja tenen un llarg recorregut i que necessiten reinventar-se per adaptar-se a les noves situacions de mercat aportant idees per a nous negocis, sistemes de gestió, innovacions, ...

 

La seva feina com a consultor té molt present que en qualsevol projecte empresarial hi ha emocions en joc. Aquestes de vegades ens bloquegen i no ens permeten prendre decisions objectives. O pel contrari, ens fan ser poc realistes i l’optimisme es pot convertir en temeritat. Per això vincula la realitat objectiva de cada moment a les necessitats emocionals que hi hagi, adaptant-se i buscant opcions per aconseguir l’èxit de l’empresa.

El vessant més creatiu (que no menys important) el desenvolupa amb les seves aficions relacionades amb l'esport, la música i el ball, que resulten un bon complement a la seva formació marcadament racional.